1 de maig 2012

Espagueti al pesto de rúcula


Ingredients:

- 400 g d'espagueti
- 65 g de rúcula
- 125 g de pinyons
- 50 g de parmesà ratllat
- 120 g d'oli d'oliva verge extra
- 1 gra d'all 
- 3 g de sal gruixuda


Preparació:

1. Posa en el vas de la Thermomix els pinyons, l'all, la sal i la rúcula i triturar
2. Afegir l'oli i batre de nou
3. Parar, barrejar amb l'espàtula i triturar de nou 
4. Posar en un bol, afegir el formatge i acabar de remoure 
5. Reservar tapat en la nevera fins a la seva utilització
6. Coure la pasta en abundant aigua amb sal, i quan estigui llesta, escòrrela
7. Posar la salsa pesto en un bol amb una mica d'aigua de la cocció de la pasta
8. Afegir la pasta i barrejar-lo tot bé
9. Servir de seguida


Observacions:

Fòrmula per a la cocció de la pasta 1+10+100 (1 litre d'aigua, 10 g de sal i 100 g de pasta)
Posar a calentar l'aigua en una olla gran. Quan comença a bullir afegir la sal i a continuació la pasta.  No tapar l'olla. Coure-la removent amb una cullera de fusta. Consumir la pasta en el moment de treure-la de l'aigua




2 comentaris:

  1. La salsa em va quedar molt espesa segurament perquè vaig posar l'oli abans de triturar els pinyons

    ResponElimina
  2. Crec que no cal tanta quantitat de rúcula

    ResponElimina