31 de jul. 2015

La cuina de sempre: Fideuà amb cloïsses

La cuina de sempre: Fideuà amb cloïsses: Avui , un proposta de pasta, una nova variant de l'anomenada fideuà o fideuada que incorpora, bàsicament, més quantitat de cloïsses i u...

El sabor de los lugares: PASTEL DE POLLO (CON PAN DE MOLDE).

El sabor de los lugares: PASTEL DE POLLO (CON PAN DE MOLDE).: Buenos días!!! Vamos a preparar hoy una receta para aprovechar las sobras de carne (restos de pollo asado, la carne del cocido o del p...

6 de jul. 2015

Les receptes que m'agraden: Xips de carbassó i parmesà - Chips de calabacín ...

Les receptes que m'agraden: Xips de carbassó i parmesà - Chips de calabacín ...: Aquestes xips han estat tot un èxit a casa meva, a partir d'ara es converteixen en fixes al meu receptari!  I a més he après una nova...

Les receptes que m'agraden: Bastoncitos aromáticos de calabacín - Bastonets ...

Les receptes que m'agraden: Bastoncitos aromáticos de calabacín - Bastonets ...: Bastonets aromàtics de carbassó - Bastoncitos aromáticos de calabacín Bastoncitos aromáticos de calabacín   Una receta de ...