Eat & Chic

15 de febr. 2011

Pasta


Fideus al wok
Canelons de carn (Thermomix)
Fideuà (Thermomix)
Fideuà de sípia i gambes
Espaguetti al pesto de rúcula
Canelons (Thermomix)
Massa per a pizzes (Thermomix)
Fideus amb cloïses
Wok de gambes amb llet de coco
Canelons de brandada (Thermomix)
Publicat per fredi a 4:10
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Receptes amb caldo

Receptes amb caldo

Velocidad cuchara

Velocidad cuchara

La cuina de sempre

La cuina de sempre


Thermorecetas

Thermorecetas












Arxiu del blog

  • ►  2018 (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2016 (2)
    • ►  de setembre (2)
  • ►  2015 (7)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ►  2014 (25)
    • ►  de desembre (8)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2013 (7)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
  • ►  2012 (89)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (15)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de maig (20)
    • ►  d’abril (24)
    • ►  de febrer (9)
  • ▼  2011 (11)
    • ▼  de febrer (11)
      • Amanides i verdures
      • Cremes, sopes i purés
      • Arrosos
      • Pasta
      • Ous
      • Salses
      • Tapes, entrepans i creps
      • Carns
      • Peixos
      • Postres
      • Coctels i sucs

Seguidors


Tema Senzill. Imatges del tema creades per gaffera. Amb la tecnologia de Blogger.