Eat & Chic

13 de febr. 2011

Carns

Peus de porc amb naps de la Cerdanya
Mandonguilles (Thermomix)
Pastis de carn (Thermomix)
Mandonguilles amb salsa de verdures (Thermomix)
Foie (Thermomix)
Foie (Lekue)
Pollastre a la cervesa
Fricandó (Thermomix)
Pollastre a la catalana (Thermomix)
Pollastre de pagès amb escamarlans
Foie amb maridatge de vins i caves
Rodó de vedella amb salsa
Vedella amb verdures (Thermomix)

Publicat per fredi a 4:11
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Receptes amb caldo

Receptes amb caldo

Velocidad cuchara

Velocidad cuchara

La cuina de sempre

La cuina de sempre


Thermorecetas

Thermorecetas












Arxiu del blog

  • ►  2018 (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2016 (2)
    • ►  de setembre (2)
  • ►  2015 (7)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ►  2014 (25)
    • ►  de desembre (8)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2013 (7)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
  • ►  2012 (89)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (15)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de maig (20)
    • ►  d’abril (24)
    • ►  de febrer (9)
  • ▼  2011 (11)
    • ▼  de febrer (11)
      • Amanides i verdures
      • Cremes, sopes i purés
      • Arrosos
      • Pasta
      • Ous
      • Salses
      • Tapes, entrepans i creps
      • Carns
      • Peixos
      • Postres
      • Coctels i sucs

Seguidors


Tema Senzill. Imatges del tema creades per gaffera. Amb la tecnologia de Blogger.