11 de febr. 2012

Fideus al wok


Ingredients:

- 2 tires de beicon
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- 1 paquet petit de germinats de soja
- jenjibre fresc
- salsa de soja
- salsa de peix tailandesa
- 1 copa de coñac
- 1 cullarada de mel
- 1 bitxo.
- 1/2 kilo de fideus xinos

Preparació:

1. Tallar les verdures al gust.
2. En un Wok fregir les 2 tires de beicon sense oli.
3. Afegir les verdures per ordre de duresa, primer el bitxo, la ceba i el porro
4. Quan estinguin dauradets afegir les pastanagues, el pebrot, el carbassó.
5. Afegir el conyac i deixar reduir. Afegir la mel.
6. Afegir els fideus i els brots de soja.
7. Afegir la salsa de soja i la salsa Tailandesa i remoure durant 2 minuts.
8. Per últim si agrada afegir el jengibre i retirar del foc.

Observacions:

-Després de tirar les verdures es pot posar xampinyons, gambes o tires de pollastre, depèn de com es vulguin fer els fideus.

-Si els fideus que s’utilitzen son d’arròs abans s’han de posar amb aigua perque s’hidratin i després escorreguts bé.