10 de febr. 2012

Mandonguilles (Thermomix)


Ingredients:

- 250 g carn de vedella
- 250 g carn de tocino
- 2 ous
- 80 g pa ratllat
- 50 g de vi blanc
- sal, farina i oli

Salsa:

- 50 g d'oli
- 100 g de ceba
- 1 kg tomàquet natural triturat
- 25 g de sucre 
- sal i pebre

Preparació:

1. Tallar la carn a trossos i posar-los en el vas, programar 10 seg/vel 8
2. Afegir els ous, pa ratllat, vi i sal, barrejar 6 seg/vel 3 1/2
3. Treure la barreja del vas i fer les pilotilles, passar-les per farina i fregir
4. Netejar el vas i fer la salsa
5. Posar l'oli i la ceba trocejada, programar 10 seg/vel 5
6. Netejar les parets del vas amb l'espatula, programar 3 min /100 C /vel 2
7. Afegir el tomàquet, sucre, sal i pebre, programar 30 min/100 C/vel 1
8. Afegir a la salsa les mandonguilles, programar 2 min/100 C/gir esquerra, vel cullera.