23 d’abr. 2012

Arròs blanc (Thermomix)


Ingredients:

- 50 g d'oli d'oliva verge extra
- 3 grans d'all
- 800 g d'aigua
- 350 g d'arrós
- sal


Preparació:

1. Posar l'oli, l'aigua i la sal i introduir el "cestillo" dins del vas, programar 7 min/ Varoma/ vel 1, per fer bullir l'aigua
2. Acabat el temps i sense obrir la màquina, posar l'arrós a través del "bocal" (dins del "cestillo") i programar 13 min/ Varoma/ vel 4 (mou l'arrós amb l'espàtula de tant en tant)
3. Si la cocció de l'arrós no està al gust, programar 2 min/ Varoma/ vel 4
4. Treure l'arrós del "cestillo" de seguida i posar-lo en una plata, no donar-li forma fins que hagi perdut una mica de calor


Observacions:

Si agrada l'arrós amb un sofregit d'alls, posar 3 grans d'all amb l'oli i programar 3 min/ Varoma/ vel 4. Després seguir les instruccions anteriors