23 d’abr. 2012

Creps (Thermomix)


Ingredients:

- 350 g de farina
- 2 ous
- 500 ml de llet
- 1 pulsim de sal
- 1 cullarada d'oli d'oliva


Preparació:

1. Afegir tots els ingredients al vas i programar 15 seg/ vel 6
2. Posem petites quantitats en la màquina de creps, deixem fer i li donem la volta amb compte


Creps salades:


Rocafort, gouda, camembert i brie francès
Brie francès i pernil ibèric amb tomàquet natural
Pit de pollatres amb ceba confitada i salsa de rocafort
Pernil dolç i mozzarella
Sobrassada amb panses i formatge
Ou, bacó i formatge
Botifarra negra amb ceba confitada
Bacó amb formatge
Tonyina, tomàquet natural i amanida


Creps dolces:


Maduixes amb nata
Compota de poma
Compota de poma amb gelat de vainilla i nata
Sucre
Nutella
Melmelada de maduixa
Melmelada de préssec
Melmelada de maduixa amb nata
Limona natural
Crema de castanya
Dolç de llet
Dolç de llet amb plàtan
Llet condensada
Mel i nous
Nata i nous
Crema de castanya, gelat de vainilla, plàtan i nata
Xocolata desfeta
Xocolata amb nous
Xocolata amb plàtan
Xocolata amb llet condensada
Xocolata, cointreau i taronja
Xocolata negra o blanca
Xocolata i coco
Xocolata amb cointreau, taronja amarga i nata
Xocolata desfeta, gelat de vainilla i suc de llimona
Xocolata desfeta amb gelat de xixona
Xocolata, gelat de stracciatella i nata