23 d’abr. 2012

Pa de pessic (Thermomix)


Ingredients:

- 3 ous
- 200 g de sucre
- 100 g d'oli de girasol (o d'oliva)
- 1 iogurt de llimona ( o natural, grec)
- 170 g de farina
- un polsim de sal
- 1 sobre llevat Royal


Preparació:

1. Posar els ous en el vas, afegir el sucre i programar 2 min/ 37º/ vel 3
2. Afegir l'oli i el iogurt i barrejar 15 seg/ vel 3
3. Incorporar la farina, la sal i el llevat i programar 12 seg/ vel 2 1/2. Acabar barrejant la massa amb l'espàtula
4. Posar la massa en un motlle de corona engrassat previament amb mantega i una mica enfarinat i posar en el forn precalentat a 170º durant uns 30 minuts
5. Abans de servir posar per sobre sucre glass


Cobertura de xocolata:


150 g chocolate fondant
50 g agua 
50 g mantequilla

1. Ponga en el vaso el chocolate y trocéelo programando 20 segundos, velocidad 5-7. Con la espátula baje el chocolate que quede en las paredes del vaso. 

2. Vierta el agua y programe 4 minutos, 37o, velocidad 2. 

3. Añada la mantequilla y programe otros 4 minutos, 37o, velocidad 

4. Compruebe que quede una mezcla homogénea.

Utilización: Sirve para cubrir tartas, pasteles, bizcochos y como salsa en los postres. Utilice inmediatamente mientras esté templada.





1 comentari:

Anònim ha dit...

aquest és el meu pa de pessic preferit, no falla, es boníssim, amb el doble d'ingredients encara millor!