24 d’abr. 2012

Massa per a pizzes (Thermomix)


Ingredients:

- 200 g d'aigua
- 50 g d'oli d'oliva verge extra
- 20 g de llevat fresc
- 400 g de farina de força
- 1 cullereta de sal


Preparació:

1. Precalentar el forn a 250º
2. Posar els líquids en el vas i programar 1 min/ 37º/ vel 4
3. Afegir el llevat i barrejar 5 seg/ vel 4
4. Incorporar la farina i la sal, programar 1 minut/ vas tancat/ vel espiga
5. Retirar la massa del vas amb les mans oliades i posar-la sobre una plata del forn amb grasa. Estirar amb les mans fins que quedi molt fina
6. Posar els ingredients escollits (salsa de tomàquet, mozarella, etc) i introduir-la en el forn, baixant la temperatura a 225º i fornejar durant 20 minuts aprox


Observacions:

La massa de pizza es pot deixar reposar fins que dobli el seu volum (aprox 30 minuts) i després estendre-la en la plata de forn